t +31 (0)73 5130637
m info@dataprocessor.com


banner_klein


Alle nieuwsberichten
​​​​​​​

10 februari 2020

ProPlanet onderdeel van de Dimensys Groep

Aandelenoverdracht
Met trots kondigen wij aan dat onlangs een aandelenoverdracht heeft plaatgevonden waardoor ProPlanet onderdeel is geworden van de Dimensys Groep.
26 maart 2019

Excel - PIM - 2ba

DataProcessor Lite
Dataprocessor Lite werd speciaal ontwikkeld voor fabrikanten die gebruik maken van de Excel-tools voor het aanleveren van artikeldata aan 2ba. DataProcessor Lite is een PIM-systeem waarmee je in 2 slagen artikeldata vanuit Excel omzet naar een artikelbestand dat je ook na 2019 nog kunt aanleveren aan 2ba
29 januari 2019

2BA evenement “Kent u PIM al?"

27 maart 2019
Maak je gebruik van de Excel data-aanlevertools voor de aanlevering van artikelgegevens aan het 2BA, dan wordt 2019 voor jou het jaar om over te stappen op PIM.
17 december 2018

Masterclass DataProcessor TJ

Op 10 december j.l. vond de eerste masterclass 'Meters maken met DataProcessor TJ' plaats. Zo'n 14 gebruikers kregen nieuwe inzichten over het werken met DataProcessor TJ door de uitleg van trainer Joey maar vooral ook door met elkaar ervaringen uit te wisselen.
20 november 2018

Gezocht: ervaren C# Developer

vacature
De beste software ontwikkelen voor het beheren, uitwisselen en delen van grote hoeveelheden artikeldata. En het gebruikers van die software zo makkelijk mogelijk maken. Dat is zo'n beetje wat we doen bij ProPlanet. Spreekt dit je aan? Dan zijn we wellicht opzoek naar jou!
29 oktober 2018

Naar een geolied ETIM-geoptimaliseerd PIM-systeem

Venture Lighting
Van een verzameling Word en Excel documenten naar een goed georganiseerd PIM systeem. Lees hoe het werk voor ETIM-UK de productinformatie van Venture Lighting transformeert en hoe ProPlanet daaraan bijdraagt
19 oktober 2018

Samenwerking ETIM UK/EDA en ProPlanet

ETIM UK/EDA gelooft dat een PIM-systeem cruciaal is voor een gedegen productdata management en ontwikkelde daarom samen met ProPlanet een PIM-propositie voor de leden van ETIM UK/EDA.
12 oktober 2018

Nieuwe online functionaliteiten in DataProcessor TJ

Onlangs zijn weer een aantal nieuwe online functionaliteiten toegevoegd aan DataProcessor TJ. Het betreft onder andere nieuwe plugins voor BMEcat 3.1 en 4, inclusief Maritieme velden en ETIM MC.
11 juni 2018

Koninklijke Oosterberg

Op 2 juni j.l. vierde Oosterberg het 125-jarige bestaan. Een feestelijkheid die nog extra werd opgeluisterd toen Burgemeester Vermeulen van Zutphen namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander Oosterberg het predicaat 'Koninklijk' toekende en de bijbehorende oorkonde overhandigde aan algemeen directeur Flip Oosterberg. Wij feliceren de directie en medewerkers van Oosterberg heel hartelijk met deze koninklijke erkenning en hopen nog lange tijd met Koninklijke Oosterberg zaken te mogen doen.
12 april 2018

Online werken in DataProcessor TJ

De productdata in DataProcessor TJ is nu ook online benaderbaar via vrijwel alle gangbare browsers. Met partners in de keten artikelgegevens delen, was nog nooit zo eenvoudig. Installatie van de software is immers niet nodig. Geef partners via een beveiligde login beperkte toegang tot de database in DataProcessor TJ. Ze loggen online in en voegen hun artikelinformatie direct, online toe aan de database. Dus geen gedoe met het uitwisselen van bestanden en je maakt allemaal gebruik van dezelfde classificatie.
19 maart 2018

PIM, DAM of MAM?

EDA (Electrical Distributors Association) vertegenwoordigt electrotechnische groothandels en fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk. De gezamenlijke EDA-leden beslaan zo'n 80% van de markt. Op de website van ETIM UK geeft EDA's David Bates (Project Manager ETIM UK) uitleg over de  verschillende systemen voor het managen van productinformatie (PIM, DAM and MAM) en hoe ze samenwerken.
26 februari 2018

DataProcessor TJ ondersteunt GS1 DIY

GS1 Nederland biedt een centrale bron voor het uitwisselen van artikelgegevens in o.a. de doe-het-zelf-sector. In GS1 Data Source legt de leverancier op een gestandaardiseerde manier productgegevens van haar artikelen vast. In GS1 Data Source legt de leverancier op een gestandaardiseerde manier productgegevens van haar artikelen vast zodat afnemers daarover kunnen beschikken. Naast de ETIM- en UNSPSC-classificaties wordt ook GS1 DIY standaard in DataProcessor TJ ondersteund.
14 februari 2018

DataProcessor TJ klaar voor FESAH data

FESAH behartigt de belangen van groothandelaren in sanitair- en verwarmingstechnieken in België. FESAH is mede opgericht om de uitwisseling van artikelinformatie binnen de branche te stroomlijnen. Via de FESAH-datapool kunnen groothandels en fabrikanten geclassicificeerde en verrijkte artikelinformatie uitwisselen. De artikelinformatie die via deze FESAH-datapool wordt aangeleverd kan standaard in DataProcessor TJ worden geïmporteerd en geëxporteerd.
18 januari 2018

ETIM: dynamische publicatie

Met de dynamische publicatie komt ETIM tegemoet aan de behoefte van de markt aan meer flexibiliteit in de classificatie. Door te anticiperen op de volgende officiële publicatie kan sneller worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen.