t +31 (0)73 5130637
m info@dataprocessor.com


banner_kleinAanbieding: DataProcessor TJ inclusief GS1 DIY
​​​​​​​Wil je meer informatie over DataProcessor TJ of een abonnement afsluiten?

Neem dan contact met ons op via mail: salespim@proplanet.nl of bel: +31(0)73 513 06 37.


​​​​​​​


Wat zijn datapools?
​​​​​​​

Het uitwisselen van rijke artikelinformatie wordt een fluitje van een cent als gebruik kan worden gemaakt van een datapool waarin producenten en groothandels op een gestandaardiseerde manier artikelinformatie, technische gegevens en/of handelsgegevens vastleggen in één database. Deelnemers aan de datapool hebben zo altijd toegang tot de meest actuele productgegevens.


In DataProcessor TJ kan data van de volgende datapools eenvoudig en eventueel geautomatiseerd, worden geïmporteerd en geexporteerd: 

datapools_2ba


2BA


Om de installatiebranche te voorzien van actuele en complete artikel- en productdata is één datapool nodig waar fabrikanten en groothandels data aan kunnen leveren en installateurs en groothandels data vandaan kunnen halen. 2BA is dé neutrale datapool van handels- en productgegevens in de installatiebranche. Producenten, importeurs, groothandels maar ook installateurs kunnen terecht bij 2BA om informatie met de centrale database uit te wisselen. Lees meer >

datapools_GS1


GS1


GS1 Nederland biedt centrale datapools voor het delen van artikelgegevens in o.a. de doe-het-zelf, tuin- en diersector.
In GS1 Data Source legt de leverancier op een gestandaardiseerde manier productgegevens van haar artikelen vast, zodat afnemers daarover kunnen beschikken. GS1 Data Source is voor de sector de centrale bron voor logistieke gegevens, gegevens over gevaarlijke stoffen (HMC)en productafbeeldingen.

Lees meer >

datapools_Installdata


InstallData


De Belgische datapool InstallData bevat actuele product- en handelsgegevens van deelnemende producenten uit de installatiebranche. De productdata is geclassificeerd volgens ETIM en zijn waar mogelijk voorzien van technische kenmerken en digital assets. Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data via InstallData mogelijk volgens standaarden zodat deelnemers altijd over de meest complete én actuele data kunnen beschikken. Lees meer >