t +31 (0)73 5130637
m info@dataprocessor.com

 

banner_klein
 InstallData: één standaard voor product- en handelsgegevens

InstallData bevat actuele product- en handelsgegevens van deelnemende producenten uit de installatiebranche. De productdata is geclassificeerd volgens ETIM en zijn waar mogelijk voorzien van technische kenmerken en digital assets.

 

Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data via InstallData mogelijk volgens standaarden zodat je altijd over de meest complete én actuele data kunt beschikken.

 

 

 

 
datapools_Installdata
icon_action_installdata


ProPlanet is partner van InstallData

 

Als leverancier wil je controle houden op je artikelbestand en je data eenvoudig aan de verschillende datapools, portals en webshops kunnen aanleveren. Als software ontwikkelaar volgen wij al meer dan 20 jaar de ontwikkelingen binnen Product Informatie Management (PIM) op de voet zodat we de beste software kunnen ontwikkelen om dit te realiseren.  


ProPlanet is softwarepartner van InstallData. DataProcessor TJ, het PIM-systeem van ProPlanet, maakt het uitwisselen van artikelgegevens met de InstallData-productdatabase heel eenvoudig. Zo kun je met DataProcessor TJ:

 

  • Data zowel importeren als exporteren​​​​​​​
  • Filters toepassen om een selectie van het artikelbestand te maken​​​​​​​
  • Importeren en exporteren in elke gewenst InstallData-formaat
  • ​​​​​​​Automatische im-en exports inplannen
    ​​​​​​​

Direct aan de slag

DataProcessor TJ wordt als online dienst aangeboden. Door de gebruiksvriendelijke interfaces, optimale performance en eenvoudige online installatie kun je direct aan de slag. Heb je hulp nodig bij het implementeren Of wil je de installatie liever uitbesteden? Onze ervaren helpdeskmedewerkers helpen je graag en desgewenst  kunnen wij DataProcessor TJ ook voor je inrichten. 

 

 

 
blanco
icon_action_contact


Meer informatie of een offerte opvragen 

 

Natuurlijk vertellen we je graag meer over het uitwisselen van gegevens via InstallData en ook over de mogelijkheden die DataProcessor TJ in dit kader biedt. Maar liever nog laten we de software zichzelf bewijzen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een demonstratie van DataProcessor TJ geven met je eigen artikelgegevens. Bel of mail ons als je meer wilt weten over de mogelijkheden of een offerte op wilt vragen.

 

Contactpersoon

Moniek Boelhouwer

T   +31(0)6 123 86 338

M moniek.boelhouwer@proplanet.nl