t +31 (0)73 5130637
m info@dataprocessor.com

 

banner_klein
 

 

 

 

 GS1 Data Source, één centrale bron voor artikelgegevens

GS1 Data Source is een centrale bron voor artikelgegevens. In GS1 Data Source legt de leverancier op een gestandaardiseerde manier productgegevens van haar artikelen vast, zodat afnemers daarover kunnen beschikken. 


In Nederland maken verschillende sectoren gebruik van de GS1 Data Source, waaronder de doe-het-zelf, tuin en diersector (GS1 DIY). De GS1-import -en exportfunctie in DataProcessor TJ is specifiek ingericht voor het uitwisselen van GS1 DIY- bestanden.  

 

 

 

 
datapools_GS1
icongs1


Implementatiepartner GS1 DIY

 

Als leverancier wil je controle houden op je artikelbestand en je data eenvoudig aan de verschillende datapools, portals en webshops kunnen aanleveren. Als software ontwikkelaar volgen wij al meer dan 20 jaar de ontwikkelingen binnen Product Informatie Management (PIM) op de voet zodat we de beste software kunnen ontwikkelen om dit te realiseren.  

 

ProPlanet B.V. is implementatiepartner van GS1 DIY. Dit betekent dat je met ons PIM-systeem DataProcessor TJ heel eenvoudig de centrale productdatabase met de gewenste filters kunt exporteren in een GS1 DIY-formaat. En vervolgens kunt aanleveren aan data afnemers als Intergamma, DGN Retail en Bouwmaat Nederland

Zo maakt bijvoorbeeld Legrand al gebruik van DataProcessor TJ voor het classificeren van artikelinformatie volgens de GS1-classificatie.  

 

DataProcessor TJ wordt als online dienst aangeboden. Door de gebruiksvriendelijke interfaces, optimale performance en eenvoudige online installatie kun je direct aan de slag. Heb je hulp nodig bij het implementeren of wil je de installatie liever uitbesteden? Onze ervaren helpdeskmedewerkers helpen je graag en desgewenst  kunnen wij DataProcessor TJ ook voor je inrichten. 

 

 

 

 
blanco
icon_action_contact


Meer informatie of een offerte opvragen

 

Natuurlijk vertellen we je graag meer over het uitwisselen van gegevens via GS1 DIY en ook over de mogelijkheden die DataProcessor TJ in dit kader biedt. Maar liever nog laten we de software zichzelf bewijzen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een demonstratie van DataProcessor TJ geven met je eigen artikelgegevens. Bel of mail ons als je meer wilt weten over de mogelijkheden of een offerte op wilt vragen.

 

Contactpersoon

Moniek Boelhouwer

T   +31(0)6 123 86 338

M moniek.boelhouwer@proplanet.nl