t +31 (0)73 5130637
m info@dataprocessor.com
 
banner_klein
 



2BA datapool: Eén standaard voor product- en handelsgegevens

Bij 2BA zijn alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche verzameld in één database.
Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data met 2BA mogelijk zodat je altijd over de meest actuele data kunt beschikken. 2BA is dé neutrale datapool van handels- en productgegevens in de installatiebranche.
 
Producenten, importeurs, groothandels maar ook installateurs kunnen terecht bij 2BA om informatie met de centrale database uit te wisselen. Deze uitwisseling gebeurt via uniforme bestanden die in de branche zijn bepaald volgens de standaarden van Ketenstandaard Bouw en Installatie.
 

 

 
2BApartner
icoon gebouw


ProPlanet is 2BA-partner 

Als leverancier wil je controle houden op je artikelbestand en je data eenvoudig aan de verschillende datapools, portals en webshops kunnen aanleveren. Als software ontwikkelaar volgen wij al meer dan 20 jaar de ontwikkelingen binnen Product Informatie Management (PIM) op de voet zodat we de beste software kunnen ontwikkelen om dit te realiseren. Dat we hierin ook succesvol zijn, bewijzen alle tevreden klanten die al gebruik maken van DataProcessor TJ voor het uitwisselen van informatie via de 2BA-datapool.

 

ProPlanet is softwarepartner van 2BA. DataProcessor TJ, het PIM-systeem van ProPlanet, maakt het uitwisselen van artikelgegevens met de 2BA-productdatabase heel eenvoudig. Zo kun je met DataProcessor TJ:

 

  • Data zowel importeren als exporteren
  • ​​​Filters toepassen om een selectie van het artikelbestand te maken
  • ​​​​​​​Importeren en exporteren in elke gewenst 2BA-formaat​​​​​​​
  • Automatische im-en exports inplannen

Direct aan de slag

DataProcessor TJ wordt als online dienst aangeboden. Door de gebruiksvriendelijke interfaces, optimale performance en eenvoudige online installatie kun je direct aan de slag. Heb je hulp nodig bij het implementeren Of wil je de installatie liever uitbesteden? Onze ervaren helpdeskmedewerkers helpen je graag en desgewenst  kunnen wij DataProcessor TJ ook voor je inrichten.

 
 
 
blanco
icon_action_contact


Meer informatie of een offerte opvragen?

 

Natuurlijk vertellen we je graag meer over het uitwisselen van gegevens via 2BA en ook over de mogelijkheden die DataProcessor TJ in dit kader biedt. Maar liever nog laten we de software zichzelf bewijzen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een demonstratie van DataProcessor TJ geven met je eigen artikelgegevens. Bel of mail ons als je meer wilt weten over de mogelijkheden of een quotation op wil vragen. 

 

Contactpersoon
Moniek Boelhouwer
T   +31(0)6 123 86 338
M moniek.boelhouwer@proplanet.nl 

 



Deze klanten gingen je voor

ProPlanet is al vanaf de start betrokken bij 2BA voor het uitwisselen van gegevens. Veel groothandels en fabrikanten in de installatiebranche gebruiken al DataProcessor TJ voor het aanleveren of ophalen van artikelgegevens via 2BA, waaronder: