t +31 (0)73 5130637
m info@dataprocessor.nl

​​​​​​​"één systeem voor het importeren, classificeren, verrijken en publiceren van productinformatie".

banner_middel

Product Informatie Management

Het beheren van grote hoeveelheden rijke productinformatie, vooral in een online omgeving, is voor veel organisaties een enorme uitdaging. Productinformatie komt binnen via verschillende bronnen en wordt vaak beheerd, geclassificeerd en verrijkt in verschillende databases.


Product Informatie Management (PIM) biedt hiervoor de uitkomst omdat je in een PIM-systeem alle productinformatie, binnen één platform en op een efficiënte manier, beheert. 

schermDPTJ

DataProcessor TJ is de kern van het Product Informatie Systeem


is volledig ingericht op het classificeren van artikelen volgens de ETIM classificatie, inclusief ETIM-dynamische classificatie en ETIM-MCondersteunt alle nationale- en internationale standaarden op het gebied van artikelinformatie-uitwisseling. Exports in PAB en BMEcat zijn opgenomen in de standaard versieis geschikt voor zowel kleine als zeer grote artikelbestanden en bovendien toepasbaar in alle schakels van de handelskolomis taalonafhankelijk en kan direct gekoppeld worden aan diverse back-office systemenNeem voor meer informatie over Dataprocessor TJ contact met ons op via mail salespim@proplanet.nl of telefoon +31(0)73 513 06 37


importeren - verrijken - publiceren


Product Informatie Management ontstaat bij de producent. Het doel is dat alle volgende schakels in de keten deze informatie kunnen overnemen en verrijken met hun eigen specifieke informatie.


DataProcessor TJ maakt deze ketenintegratie mogelijk. Met DataProcessor TJ wordt het artikelbestand zodanig gestructureerd, geclassificeerd en verrijkt dat het de ideale basis vormt voor catalogi, online zoekmachines en logistieke systemen.plaat import_enrich_publish


De artikeldata, bijvoorbeeld uit het ERP-systeem, wordt geïmporteerd in DataProcessor TJ. Vrijwel alle bestandsformaten kunnen worden geïmporteerd.

In DataProcessor TJ wordt de artikeldata geclassificeerd volgens de ETIM- en/of UNSPC-classificatie en verrijkt met technische- en logistieke gegevens.

De artikeldata kan nu zowel online (webshop, datafeed, app) als offline (catalogus, datasheet) worden gepubliceerd. Exports, ook naar andere systemen, in vrijwel alle bestandsformaten zijn mogelijk.

nieuwe functionaliteiten

features

“DataProcessor TJ de data cockpit voor een snelle take-off”


iconvliegtuig

een vliegende start ...

gebruiksvriendelijke interfaces, optimale performance en eenvoudig online installeren dus direct aan de slag.intuïtieve bediening, vergelijkbaar met de bediening van apps en Windowsvia matching-routines het eigen bestand direct koppelen aan artikelbestanden van leveranciers en/of afnemersstandaard ondersteuning voor PAB, INSBOU en BMEcatondersteuning dynamische ETIM classificatie, ETIM MC, UNSPSC en GS1 DIY
iconshare

één bron ...

artikeldata beheren, classificeren en verrijken in één systeem: één centrale bron voor alle productinformatie.alle productinformatie inzichtelijk op één plekaltijd dezelfde actuele informatie in al uw systemen en publicaties
taalonafhankelijk dus direct in andere talen beschikbaar


​​​​​​​
iconcloud

in de cloud ...

DataProcessor TJ wordt als online dienst aangeboden (Software as a Service).geen aanschafkosten voor software en server, betaal slechts voor het gebruikde software is altijd up-to-date, je maakt gebruik van de laatste versie
ongelimiteerde opslagcapaciteit
productdata in de cloud dus overal toegang

meer informatie of een abonnement afsluiten?Wil je meer informatie over DataProcessor TJ of een abonnement afsluiten?

Neem dan contact met ons op via mail: salespim@proplanet.nl of bel: +31(0)73 513 06 37.


​​​​​​​

what's new

DPTJ_190318

17 december 2018


Masterclass DataProcessor TJ


Vorige week vond de eerste masterclass 'Meters maken met DataProcessor TJ' plaats. Zo'n 14 gebruikers kregen nieuwe inzichten over het werken met DataProcessor TJ door de uitleg van trainer Joey maar vooral ook door met elkaar ervaringen uit te wisselen. Dat het een zeer geslaagde dag was, blijkt wel uit de beoordeling door de deelnemers met een 8,9 (op een schaal van 10).


Vanwege de grote belangstelling, wordt de masterclass op 6 februari 2019 herhaald. Voor deze masterclass zijn nog enkele  plaatsen beschikbaar.


Meld je hier aan >> DPTJ_190318

3 december 2018


Afwijkende openingstijden


Rondom Sinterklaas, kerstmis en de jaarwisseling hanteren wij afwijkende openingstijden. Bekijk de aangepaste tijden in het schema. We wensen je alvast fijne feestdagen!


Lees verder >>


DPTJ_190318

20 november 2018


Gezocht: ervaren C# Developer


Slimme oplossingen bedenken voor complexe problemen. De beste software ontwikkelen voor het beheren, uitwisselen en delen van grote hoeveelheden artikeldata. En het gebruikers van die software zo makkelijk mogelijk maken. Dat is zo'n beetje wat we doen bij ProPlanet.


Spreekt dit je aan? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!


Lees verder >>