t +31 (0)73 5130637
m info@dataprocessor.com


banner_middel


Product Informatie Management
​​​​​​​

Het beheren van grote hoeveelheden rijke productinformatie, vooral in een online omgeving, is voor veel organisaties een enorme uitdaging. Productinformatie komt binnen via verschillende bronnen en wordt vaak beheerd, geclassificeerd en verrijkt in verschillende databases.


Product Informatie Management (PIM) biedt hiervoor de uitkomst omdat je in een PIM-systeem alle productinformatie, binnen één platform en op een efficiënte manier, beheert. 

schermDPTJ

DataProcessor TJ is de kern van het Product Informatie Systeem

Is volledig ingericht op het classificeren van artikelen volgens de ETIM classificatie, inclusief ETIM-dynamische classificatie en ETIM-MC


Ondersteunt alle nationale- en internationale standaarden op het gebied van artikelinformatie-uitwisseling. Exports in PAB en BMEcat zijn opgenomen in de standaard versie


Is geschikt voor zowel kleine als zeer grote artikelbestanden en bovendien toepasbaar in alle schakels van de handelskolom


Is taalonafhankelijk en kan direct gekoppeld worden aan diverse back-office systemenNieuwsgierig naar DataProcessor TJ? Vraag een demo aan!


Neem voor meer informatie over Dataprocessor TJ contact met ons op via mail salespim@proplanet.nl of telefoon +31(0)73 513 06 37
Hoe het werkt: Importeren - verrijken - publiceren
​​​​​​​


Product Informatie Management ontstaat bij de producent. Het doel is dat alle volgende schakels in de keten deze informatie kunnen overnemen en verrijken met hun eigen specifieke informatie.


DataProcessor TJ maakt deze ketenintegratie mogelijk. Met DataProcessor TJ wordt het artikelbestand zodanig gestructureerd, geclassificeerd en verrijkt dat het de ideale basis vormt voor catalogi, online zoekmachines en logistieke systemen.plaat import_enrich_publish


De artikeldata, bijvoorbeeld uit het ERP-systeem, wordt geïmporteerd in DataProcessor TJ. Vrijwel alle bestandsformaten kunnen worden geïmporteerd.

In DataProcessor TJ wordt de artikeldata geclassificeerd volgens de ETIM- en/of UNSPSC-classificatie en verrijkt met technische- en logistieke gegevens.

De artikeldata kan nu zowel online (webshop, datafeed, app) als offline (catalogus, datasheet) worden gepubliceerd. Exports, ook naar andere systemen, in vrijwel alle bestandsformaten zijn mogelijk.Functionaliteiten
​​​​​​​De voordelen
​​​​​​​


iconvliegtuig

Een vliegende start

Gebruiksvriendelijke interfaces, optimale performance en eenvoudig online installeren dus direct aan de slag.


Intuïtieve bediening, vergelijkbaar met de bediening van apps en Windows


Via matching-routines het eigen bestand direct koppelen aan artikelbestanden van leveranciers en/of afnemers

Standaard ondersteuning voor PAB, INSBOU en BMEcat


Ondersteuning dynamische ETIM classificatie, ETIM MC, UNSPSC en GS1 DIY
iconshare

Eén bron

Artikeldata beheren, classificeren en verrijken in één systeem: één centrale bron voor alle productinformatie.


Alle productinformatie inzichtelijk op één plek


Altijd dezelfde actuele informatie in al uw systemen en publicaties
Taalonafhankelijk dus direct in andere talen beschikbaar


​​​​​​​
iconcloud

In de cloud

DataProcessor TJ wordt als online dienst aangeboden (Software as a Service).


Geen aanschafkosten voor software en server, betaal slechts voor het gebruik


De software is altijd up-to-date, je maakt gebruik van de laatste versie
Ongelimiteerde opslagcapaciteitProductdata in de cloud dus overal toegang


Meer informatie
​​​​​​​Wil je meer informatie over DataProcessor TJ of een abonnement afsluiten?

Neem dan contact met ons op via salespim@proplanet.nl of +31(0)73 513 06 37.


​​​​​​​


Blog & nieuws
​​​​​​​

Nieuws_afbeelding_13112020


24 februari 2021Hoe genereer je automatisch productomschrijvingen voor jouw webshop?


Het succes van een webshop staat of valt met goede productomschrijvingen. Mist een goede omschrijving, of zijn de specificaties niet op orde? Dan haakt de klant af. En dan hebben we het effect van goede omschrijvingen op de zoekresultaten nog niet genoemd. Maar hoe ga je dit realiseren als er 235.845 artikelen in je winkel liggen?


Lees verder >>

Nieuws_afbeelding_07022020


10 februari 2021​​​​​​​5 voordelen van een datapool in combinatie met PIM


Hoogwaardige product-informatie is de drijvende kracht achter succesvolle online strategieën. Fabrikanten en groothandelaren gebruiken datapools om eenvoudig rijke productinformatie toe te voegen aan hun online winkels en e-commerce oplossingen. Een PIM-systeem verhoogt de effectiviteit van een datapool verder. Hoe? Hier zijn 5 manieren waarop PIM de waarde van datapools verbetert.


Lees verder >>


Nieuws_afbeelding_240519


Klantverhaal​​​​​​​De ervaringen van Venture Lightning met de start van haar ETIM-reis

Al meer dan 30 jaar bouwt Venture Lighting aan haar marktleiderschap in Europa op het gebied van metaalhalide- en LED-producten. In dit artikel vertelt Clive Riddell, Technical Manager bij Venture, hoe EDA Venture hielp om van een verzameling Word- en Excel-documenten te komen tot een 'geolied' ETIM-geoptimaliseerd PIM-systeem. En de rol die ProPlanet daarin speelde.


Lees meer >>